Minutnik online

Odliczaj czas lub utwórz nazwane etapy pracy i odpoczynku z powtarzanymi cyklami.

Pozostało

00:00:00

Gotowe, gdy tylko zechcesz

Etapy: jeden „tytuł | sekundy” w wierszu

Aby alarm zadzwonił, nie zamykaj tej karty i nie usypiaj urządzenia.

Ostatnie sesje

Jak korzystać

  1. Wpisz czas trwania lub nazwane etapy i liczbę cykli.
  2. Uruchom; w razie potrzeby wstrzymaj i wznów.
  3. Uruchom ponownie z tymi samymi ustawieniami. Anuluj kończy sesję.

Warto wiedzieć

Nie zamykaj strony podczas mierzenia czasu. Gdy wrócisz do karty lub odświeżysz stronę, zapisany czas pozwoli nadrobić różnicę. Zmiana zegara urządzenia, gdy strona jest ukryta, może wpłynąć na wynik.

Po powrocie cele spóźnione o maksymalnie 60 sekund zadzwonią raz. Starsze zostaną oznaczone jako przegapione. Dźwięk może wymagać ponownej zgody.

Sprawdź wyciszenie karty, głośność urządzenia i wyjście Bluetooth. Powiadomienia nie są potrzebne.

Pytania i odpowiedzi

Jak obsługiwane są uśpienie i zmiany zegara?

Nie zamykaj strony podczas mierzenia czasu. Gdy wrócisz do karty lub odświeżysz stronę, zapisany czas pozwoli nadrobić różnicę. Zmiana zegara urządzenia, gdy strona jest ukryta, może wpłynąć na wynik.

Jak działają etapy i cykle?

Wpisz jeden etap w wierszu: nazwę, a po niej | i czas trwania w sekundach. Wybierz liczbę cykli, aby powtórzyć sekwencję; po spóźnionym powrocie przegapione etapy są pomijane zamiast odtwarzania starych dźwięków naraz.

Źródła techniczne: Zachowanie kart w tle w przeglądarce (MDN)

Treść zaktualizowano:

Wybierz dźwięk

Wyszukaj dźwięk po nazwie.

Osadź odliczanie

Tytuł i ustawienia są widoczne w publicznym adresie URL. Nie wpisuj wrażliwych danych osobowych. Wybierz kolory o wystarczającym kontraście, aby tekst był czytelny.

Podgląd na żywo

Narzędzia

Wybierz język

Ustawienia

Zmiany są automatycznie zapisywane na tym urządzeniu.

Ogólne
Kolor motywu
Wygląd
Format czasu
Minutnik online
Ostatnie sesje

Wyłącz, aby przestać zapisywać nowe sesje. Istniejąca historia pozostanie, dopóki jej nie wyczyścisz.

Dane na tym urządzeniu

Usuwa Twoje preferencje i zapisane wpisy oraz zatrzymuje bieżącą sesję w tej karcie.

W tej karcie działa alarm

Otwarcie tutaj innego narzędzia zatrzyma tę stronę. Zostaw alarm tutaj i otwórz link w nowej karcie albo opuść stronę i anuluj alarm.